Werkwijze

Onze werkwijze combineert expertise met streven naar het perfecte resultaat.

1. Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is de meest efficiënte manier om ideeën uit te wisselen en uw wensen helder voor ons te maken.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we alle aspecten van uw tuin, zodat de architect de stijl kan bepalen die het beste bij u en uw woning past.

2. OPMETEN VAN UW TUIN

Uw tuin wordt grondig bekeken en geanalyseerd door onze architect, waarbij metingen en mogelijk foto’s en hoogteopmetingen worden uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om alle details nauwkeurig in kaart te brengen, wat de basis vormt voor het starten van het voorontwerp.

3. Voorontwerp

We brengen uw ideeën tot leven in een schetsvoorstel op papier. Dit geeft u alvast een voorproefje van hoe uw tuin er in werkelijkheid uit zal zien, en brengt uw droomtuin een stap dichterbij. Tijdens deze fase kunnen nog wijzigingen worden aangebracht totdat het ontwerp volledig aan uw wensen voldoet.

4. Definitief ontwerp

Het voorontwerp wordt verder verfijnd en omgezet in een definitief eindontwerp. Nu beschikt u over alles wat nodig is om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Het enige wat u nog nodig heeft, is een ervaren uitvoerder voor de realisatie.

Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze volledige controle over het proces en het gebruik van ons eigen personeel stellen ons in staat om garant te staan voor een kwalitatieve afwerking tot in de kleinste details.

5. Tuinaanleg

Als u de offerte accepteert, kan greendesign beginnen met uw tuin van begin tot eind realiseren. Ieder onderdeel van de tuinaanleg wordt verzorgd door ons eigen topteam. Zo weet u zeker dat uw tuin er precies zo uit komt te zien als in het ontwerp is afgesproken. Zodat u vakantiegevoel in eigen tuin kunt beleven.

Website gemaakt door Sinergio