Tuinontwerp

Tuinontwerp is de kunst van het creëren van harmonie tussen natuur en esthetiek.

In 1995 werd ons bedrijf opgericht door Tuin- en landschapsarchitect Nico Corveleyn, die in datzelfde jaar afstudeerde aan de hogeschool met een specialisatie in tuin- en landschapsarchitectuur.

Een nieuwe woning of uitgekeken op uw tuin? Het moment bij uitstek om een ervaren en gediplomeerd tuinarchitect onder de arm te nemen. Een eerste ontmoeting is de meest efficiënte manier om ideeën uit te wisselen en uw wensen duidelijk te maken voor ons. In deze fase verzamelen we alle gegevens en transformeren we ideeën tot een creatief tuinontwerp.

Na voltooiing van het voorontwerp, bespreken we dit gezamenlijk grondig om de structuur en opbouw van het geheel te beoordelen. Na eventuele aanpassingen die u wenst, finaliseren we het definitieve tuinontwerp, waarbij ook het beplantingsplan wordt geïntegreerd.

Binnen ons bedrijf staat klantgerichtheid, individueel ontwerp en aandacht voor detailafwerking altijd centraal. Juist daarom blijven onze plannen met de hand getekend, om de unieke aandacht en zorg voor elk ontwerp te waarborgen.

Een professionele landschaps- en tuinarchitect is verder in staat om kenmerken uit de omgeving en eigenschappen van uw woning subtiel terug te laten komen in het tuinontwerp, waardoor omgeving, tuin en woning perfect op elkaar aansluiten.

Luxe tuinen met zwembaden en wellness-faciliteiten. Meest exclusieve tuinarchitectuur

Heeft u een project in gedachten?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Wij creëren uw vakantiegevoel in eigen tuin!

Website gemaakt door Sinergio